Solna Bilteknik
Kontakta oss: 08-735 71 00

Av- och ombokning

9.Avbeställning påbörjat uppdrag
En konsument har rätt att avbeställa ett påbörjat uppdrag innan det avslutas mot en ersättning till verkstaden beräknad enligt 42 § KTjL. Avbeställning kan ske telefonledes eller via vår hemsida (www.solnabilteknik.se)

10. Kunden uteblir ”No show”
Om kunden uteblir från en bokad verkstadstid utan att ha avbeställt denna senast kl.12:00 helgfri vardag innan är kunden skyldig att betala en avgift om 1000 kr, samt 20% avgift för retur av delarna.

10.a Avbokning
Önskar kunden avboka sin tid, görs detta här;  https://www.solnabilteknik.com/avbokning/. Avbokning är kostnadsfritt så länge den görs i enlighet med villkoren. Vid avbokning erhålls automatisk en avbokningsbekräftelse, som skickas till dig direkt på din e-mailadress. Om kunden avbokar för sent bokad tid(se §10) är kunden skyldig att betala en avbokningskostnad om 1000 kr samt returavgift på reservdelar och material med 20% på kostnad.

10.b Ombokning
Önskar kunden omboka sin tid, kan detta göras både skriftligt till info@solnabilteknik.se eller telefonledes, (vardagar 0700-1730, lördagar 0900-1400). Ombokning som görs via vår hemsida erhålls skriftlig bekräftelse om ombokning, ombokning som görs telefonledes registreras samtalet. Om kunden ombokar för sent bokad tid (se §10) är kunden skyldig att betala en ombokningskostnad om 1000 kr.

10.c Bildelar
Special beställda bildelar för kundens räkning (i samband med bokning av service eller reparation, till exempel, elektronik delar eller märkesspecifika delar), kan inte returneras, därav debiteras kunden hela kostnad. Övriga standard bildelar och material som ofta förekommer (i samband med service/reparation till exempel luftfilter, tändstift och liknande) debiteras en returavgift för närvarande 20 % av deras ordinarie värde.

10.d Däck
Beställda däck för kundens räkning (i samband med bokning)som inte avhämtas, eller som är felbeställda av kunden returneras mot en kostnad på 20% av däckens bruttopris.

10.e Hjulbyten
Vid bokad tid som kund inte avbokat, ombokat enligt &10.a eller &10.b debiteras kunden en avgift f.n 500.-